fbpx

THE JUICE BAR – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

The Juice Bar franchise

THE JUICE BAR – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ FRANCHISEE

The Juice Bar

ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ THE JUICE BAR

CAPTCHA image

Βοηθήστε μας να καταπολεμήσουμε τα spam

Το The Juice Bar συμβαδίζοντας πλήρως με τις νέες καταναλωτικές συνήθειες δημιούργησε ένα concept που ανατποκρίνεται στη σύγχρονη καθημερινότητα με το πιο value for money προϊόν.

Τα καταστήματα της The Juice Bar κουβαλώντας τη ξεκάθαρη και αναγνωρίσιμη ταυτότητα του concept, τραβούν τον περαστικό και μαγνητίζουν τον επισκέπτη. Οι ζεστοί χώροι εμπλουτίζονται με δομικά στοιχεία όπως η φυσική πέτρα, το μέταλλο, το τούβλο και το κεραμικό πλακάκι και δένουν αρμονικά με το ξύλο. To κατάστημα του franchisee θα δημιουργηθεί με βάση τα παραπάνω χαρακτηριστικά και με την πλήρη υποστήριξη της μητρικής εταιρείας από τα… μπετά έως και την ημέρα που θα βρεθεί με το… κλειδί στο χέρι.

Η φιλοσοφία της εταιρείας έχει δομηθεί ξεκάθαρα με ανθρωποκεντρικά κριτήρια με αποτέλεσμα ο συνεργάτης να γίνεται μέλος ενός δικτύου που δημιουργεί οικονομική ευημερία, δεν παύει όμως να διατηρεί τον «οικογενειακό» του χαρακτήρα. Με δυο λόγια, η ομάδα των The Juice Bar, μεγαλώνει πάντα πιστή στο όραμα και τα ιδανικά της, που δεν είναι άλλα από την ειλικρίνεια, τη διαφάνεια και την αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Επιχειρηματικότητα με αμοιβαία αποδοτικότητα

Το φρέσκο και “υγιεινό” The Juice Bar αναζοωγονεί τον κλάδο της εστίασης και προσφέρει πλούσιες και δημιουργικές λύσεις σε πελάτες και συνεργάτες, καθώς τα προϊόντα του, η εξυπηρέτηση και ο φιλικός του χώρος αποτελούν σημείο αναφοράς και την ιδανική λύση για όλους, καθώς εξυπηρετεί πολλαπλά κοινά.

Και shop in shop

Η ευελιξία του concept δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας The Juice Bar και εντός άλλου καταστήματος. Συγκεκριμένα, το The Juice Bar in a Shop μπορεί να στηθεί σε μόλις 16 τ.μ. μέσα σε μερικές ημέρες με χαμηλά κόστη τόσο σε επίπεδο entry fees αλλά και σε κατασκευαστικό επίπεδο αφού ουσιαστικά πρόκειται για ένα αυτόνομο Bar που ενσωματώνει όλη τη φιλοσοφία των The Juice Bar!

Η πρόταση franchise των The Juice Bar απευθύνεται σε δυναμικούς συνεργάτες και προσφέρει:

  • Διαφοροποιημένο και πλήρες μενού που συνδυάζει την απόλαυση με τη διατροφική αξία και ανεβάζει τις πωλήσεις
  • Αποτελεσματική σχέση ποιότητας-τιμής που ενισχύει την αφοσίωση των υφιστάμενων πελατών προσελκύοντας νέους καθημερινά
  • Απορρόφηση πολλαπλών κοινών, από νεαρές παρέες και φοιτητές, έως εργαζόμενους και οικογένειες
  • Ισορροπημένη σχέση επαγγελματικής-προσωπικής ζωής
  • Υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον σε θετικό κλίμα συνεργασίας
  • Υποστήριξη σε οργανωμένη και ειλικρινή βάση
  • Ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ενισχύει την εικόνα των καταστημάτων και προσελκύει ολοένα και περισσότερα κοινά
  • Αυξημένη μέση κατανάλωση ανά πελάτη
  • Κορυφαία εκπαίδευση, από έμπειρους Mixologists και Baristi της μητρικής εταιρείας, οι οποίοι το πρώτο διάστημα λειτουργίας του καταστήματος, επιβλέπουν την ορθή παρασκευή και την σωστή εξυπηρέτηση σε πραγματικό χρόνο.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας